Втопився голова Рівненського районного суду

У вівторок 16 серпня у затоці річки Стохід у Зарічненському районі Рівненщини загинув суддя Віктор Лопацький, який очолював Рівненський районний суд області. Чоловік потонув під час прогулянки на моторному човні, - повідомляє “gazeta.ua”.

Сьогодні вранці мешканці села Млин витягли з води мертвого чоловіка років 50-55 на вигляд. Рідні упізнали в ньому Віктора Лопацького, відомого в області юриста.

"Що там сталося і як – ще з'ясовуємо. Скажу тільки, що це було пізно ввечері. Сьогодні водолази піднімуть із води човен", - розповів Анатолій Якимчук, начальник обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об'єктах.

За однією з версій, суддя відпочивав на Поліссі із рідними та друзями. Сів у човна ще з двома чоловіками. Несподівано він перекинувся і всі попадали у воду. Супутники Лопацького виплили на поверхню, однак врятувати суддю не змогли.

За життя на Віктора Лопацького двічі скоювали напади. Вперше його викрали з власного подвір'я у ніч з 25 на 26 жовтня 2005-ого року. Троє чоловіків у масках вивезли суддю за місто у його ж автомобілі. Бандити прив'язали його до електроопори посеред поля за селом Глинськ Здолбунівського району. Після цього його сильно побили, а "Тойоту" підпалили. Чоловік з переламаними ребрами зміг звільнитися від мотузок лише після того, як його кривдники забралися геть. У березні 2006-ого року невідомі випустили кілька куль по вікнах його будинку у приватному секторі мікрорайону Басів Кут, коли суддя вийшов на веранду перевірити газовий лічильник.

Після нападів Віктора Лопацького цілодобово охороняли бійці із спецпідрозділу "Грифон". Однак на час відпустки він відмовився від охорони.

23 серпня голові районного суду мало виповнитися 47 років.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи