До кінця року у Львові завершать роботи над меморіалом Бандері

Облицювання тріумфальної арки гранітною плиткою у меморіалі Степанові Бандері у Львові мають завершити до кінця цього року, - повідомляє “zaxid.net”.

Про це повідомив в. о. директора КП ЛОР "Управління капітального будівництва" Ігор Хміль.

«Іде підготовка гранітних плит, оскільки вже протягом майже місяця, може менше, кар’єри стояли майже по всій Україні. Зараз йде підготовка цього матеріалу, і з понеділка вже приступає до роботи виконавець по облицюванню тріумфальної арки. Об’єм робіт дуже великий, є складність по висоті. До кінця року ми це маємо зробити, згідно договору», - розповів Ігор Хміль у коментарі для ZAXID.NET 17 серпня.

«300 кв. м. до того виконавець клав за свої кошти. Зараз ми оплатили їм для придбання матеріалів певні кошти, і ще десь надійде 300 кв м. Зараз ми надали виконавцеві частину авансу, і ще надамо частину авансу – загальною сумою 30%, згідно з чинним законодавством щодо дозволеного авансу», - додав він, відповідаючи на запитання щодо постачання матеріалів та фінансування.

Як інформував ZAXID.NET, на 5 серпня цього року повідомлялося, що будівництво пам’ятника Степанові Бандері у Львові призупинено.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи