З центру Івано-Франківська виженуть безпритульних?

Вирішити питання з безпритульними в центрі міста доручив сьогодні правоохоронцям Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус, - повідомляє “pravda.if.ua”.

Про те, що місто прямо таки опинилось у «бомжівському» полоні, заявив сьогодні, під час оперативної наради у міського голови секретар міської ради Руслан Марцінків, який зазначив, що безхатченки просто таки переходять межу: «Вони ноги миють у фонтані, справляють в центрі міста нужду…» Це ж підтверджують і керівники комунальних підприємств. З їх слів, міські «бомжі» також окупували Меморіальний сквер, а на Меморіальному кладовищі по вулиці Софіївці розпивають спиртні напої прямо таки на пам’ятниках.

Мер обласного центру погодився із зауваженнями пана Марцінківа і комунальників. Він також, за підказкою секретаря міськради, доручив міліціонерам розібратись з підприємцями, які на Вічевому майдані обласного центру розігрують мешканців та гостей міста на атракціоні з велосипедом, що повертає в бік, протилежний повороту руля, пропонуючи при цьому переможцям шампанське та пиво.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи