Власниця “Чорного Замку” могла сама влаштувати вибухи?

Справа «Чорного замку» набуває все більшого розголосу. Правоохоронці спочатку вибухи у відпочинковому комплексі пов’язували із замиканням електропроводки, але потім все ж відкрили кримінальну справу, як кажуть, з’явилися нові обставини, - повідомляє “Малакава”.

Дочка власників «Чорного замку» Катерина Сметанюк дала інтерв’ю одному із місцевих сайтів, проте іншим журналістам, принаймні вчора, з нею поспілкуватися не вдалося. Там вона зазначила, що підпал «Чорного замку» є умисним, а також те, що їй протягом кількох останніх місяців – погрожували.

Щоб прояснити ситуацію, «Малакава» зв’язалася із чоловіком Катерини Сметанюк Тарасом Сметанюком.

Як виявилось, він уже тиждень перебуває у бізнесових справах в Австрії і вибухи на «Чорному замку» його здивували.

Проте пан Сметанюк одразу ж висловив припущення, хто до них може бути причетним.

«Їх могла організувати сама Катя з батьками, щоб закрити питання з банком і звинуватити в цьому когось», — повідомив «Малакаві» Тарас Сметанюк.

Окрім того, за його словами, останнім часом його дружина поводила себе дивно.

«Вона закривалася з батьками і нікуди не виходила. І навіть не дозволяла бачитись з донькою, хоча я - батько дитини і жодним судом мені бачитись з донькою не заборонено», — сказав Тарас Сметанюк.

Крім того, Тарас Сметанюк називає події довкола «Чорного замку» дешевим піаром, направленим на привернення уваги до закладу, який, за його словами, останнім часом страждав від повної відсутності клієнтів.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи