Власниця “Чорного Замку” могла сама влаштувати вибухи?

Справа «Чорного замку» набуває все більшого розголосу. Правоохоронці спочатку вибухи у відпочинковому комплексі пов’язували із замиканням електропроводки, але потім все ж відкрили кримінальну справу, як кажуть, з’явилися нові обставини, - повідомляє “Малакава”.

Дочка власників «Чорного замку» Катерина Сметанюк дала інтерв’ю одному із місцевих сайтів, проте іншим журналістам, принаймні вчора, з нею поспілкуватися не вдалося. Там вона зазначила, що підпал «Чорного замку» є умисним, а також те, що їй протягом кількох останніх місяців – погрожували.

Щоб прояснити ситуацію, «Малакава» зв’язалася із чоловіком Катерини Сметанюк Тарасом Сметанюком.

Як виявилось, він уже тиждень перебуває у бізнесових справах в Австрії і вибухи на «Чорному замку» його здивували.

Проте пан Сметанюк одразу ж висловив припущення, хто до них може бути причетним.

«Їх могла організувати сама Катя з батьками, щоб закрити питання з банком і звинуватити в цьому когось», — повідомив «Малакаві» Тарас Сметанюк.

Окрім того, за його словами, останнім часом його дружина поводила себе дивно.

«Вона закривалася з батьками і нікуди не виходила. І навіть не дозволяла бачитись з донькою, хоча я - батько дитини і жодним судом мені бачитись з донькою не заборонено», — сказав Тарас Сметанюк.

Крім того, Тарас Сметанюк називає події довкола «Чорного замку» дешевим піаром, направленим на привернення уваги до закладу, який, за його словами, останнім часом страждав від повної відсутності клієнтів.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи