Львів обіцяє якісну медичну допомогу під час Євро-2012

У Львівській ОДА під головуванням заступника голови Володимира Губицького проведено нараду з питань забезпечення безпеки та правопорядку в рамках підготовки до проведення Чемпіонату Європи 2012 року з футболу, - повідомляє “newsmarket.com.ua”.

У ході проведення наради учасниками розглянуто питання діяльності кризового штабу під час проведення у м. Львові фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Учасники наради також обговорили Закон України «Про особливості провадження у справах про адміністративні правопорушення в період проведення Євро-2012» та питання щодо забезпечення необхідних медичних послуг на належному рівні та максимальної доступності під час проведення Чемпіонату.

За результатами наради надані відповідні доручення щодо забезпечення належного медичного обслуговування на стадіоні по вул. Стрийській – кільцевій дорозі та в інших офіційних місцях Чемпіонату, зокрема підготовки проекту договору між стадіоном та управлінням охорони здоров’я м. Львова.

Учасниками наради також обговорили питання визначення шляхів фінансування основних засобів оснащення медичних закладів міста Львова та області таких, як засобів зв’язку, сигнальних жилетів та робочого одягу єдиного зразку тощо.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи