На Львівщині підприємство оштрафували за неправдиву рекламу в Інтернеті

Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України притягнуло ПП «Рабмер» до відповідальності за поширення в мережі Інтернет оманливої реклами, - повідомляє прес-служба Антимонопольного комітету України.

Відділення оштрафувало ПП «Рабмер» на 17 тис. грн за використання неправдивої інформації щодо періоду діяльності підприємства на ринку послуг із безтраншейної санації трубопроводів.

Як зазначається в повідомлені АМКУ, суб’єкт господарювання на власному веб-сайті розмістив інформацію з акцентом на багаторічному досвіді у виконанні зазначених робіт у 2003-2005 рр. Насправді ж ПП «Рабмер» було створене лише у 2008 році і не обслуговувало споживачів у вказаний період.

Крім того, фахівці відділення виявили, що такі послуги надавала австрійська компанія «Rabmer Holding GmbH», представництвом якої в Україні є ТОВ «Рабмер-Україна», засноване у 2002 році.

У зв’язку з цим відділення зобов’язало відповідача припинити порушення, оскільки поширювана інформація може ввести споживачів в оману. Зі свого боку, підприємство на засіданні адміністративної колегії Львівського обласного територіального відділення Комітету визнало факт вчиненого порушення, зобов’язалося припинити неправомірні дії та сплатити штраф до державного бюджету.

Додамо, ТОВ «Рабмер-Україна» та ПП «Рабмер» зареєстровані в місті Самборі (Львівська обл.) та конкурують між собою на одному ринку.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи