Адмінкорпус львівського стадіону до Євро-2012 готовий на 90%

Готовність адміністративно-побутового корпусу стадіону до Євро-2012 у Львові завершено на 90%. Наразі там проводять внутрішньо-оздоблювальні роботи, впроваджують мережі, встановлюють направляючі металоконструкції, - повідомила «ОстроВ» ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до Євро-2012 у Львові».

«У ресторані, який вміщатиме понад 400 осіб, робітники активними темпами продовжують малярні роботи, встановлюють вітражі», - зазначає керівник проекту з будівництва стадіону ДП «Західінфрапроект» Володимир Онищук. А в кафе для волонтерів на 350 осіб, яке розташоване під пандусом, завершують загально-будівельні роботи.

Загалом на усій західній трибуні стадіону будівельники закінчують роботи з влаштування систем опалення та вентиляції, електричних та слабострумних мереж. Окрім того, за словами Онищука, на першому і другому поверсі адміністративної будівлі влаштовують фасадні системи та встановлюють вікна. Вентильовану фасадну систему покриють якісним матеріалом райцинком (сплав цинку, міді і титану). Увесь комплекс робіт з адміністративно-побутового корпусу планують закінчити на початку жовтня цього року.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи