У Львові надрукували партію спеціальних проїзних квитків

У Львові надрукували першу партію трансферних квитків для проїзду у радіальних маршрутах. Про це «ОстроВ»  повідомили в мерії Львова.

Нагадаємо, з 15 серпня підставою для проїзду 4 радіальних маршрутах - №1а, №3, №5 та №11 – будуть трансферні квитки.

«З 15 серпня в місті курсуватиме 4 радіальні маршрути, які матимуть у центрі визначені трансферні зупинки. Маршрут  №11 курсуватиме так, як і зараз – від ТЦ «Кінг-Крос» до пл. Різні, №5 – від Санта-Барбари і буде скорочений до пл. Різні, №3 – з Рясне-2 і теж скорочений до пл. Різні і №1а – від Галицького Перехрестя і до пл. Різні - пл. Галицької – вул. Підвальна. Останній маршрут рухатиметься по колу: в напрямку до центра їхатиме по пр. Свободи, а у зворотному – по вул. Підвальній. Нагадаємо, на цих маршрутах курсуватимуть автобуси великої вмістимості. Інтервал їх руху складатиме 5 хв.», - розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.           

У цих 4-х маршрутах діятиме спеціальний проїзний квиток. За одним таким квитком можна буде здійснити 2 поїздки у двох окремих радіальних автобусах.  Крім того, проїзні квитки матимуть забарвлення відповідно до кольорового зонування міста – це допоможе городянам швидше зрозуміти головні принципи руху нової транспортної схеми міста. Зараз ЛК АТП - 1, яке обслуговуватиме радіальні маршрути, отримало першу партію трансферних квитків.

«Такий квиток буде дійсний для двох поїздок у цих радіальних автобусах. Тобто, до прикладу, мешканець зможе приїхати з Сихова до центру і тут пересісти на інший автобус, до Рясне-2 чи до Галицького Перехрестя. Вартість квитка складає 2 грн, тобто за дві поїздки пасажир платитиме 2 грн. На квитках буде зазначена дата і номер маршруту. Відповідно до кольорового зонування міста, квитки, в залежності від транспортної зони, матимуть відповідне забарвлення. Придбати їх можна буде у водія автобуса. При пересадці у інший автобус водій вилучатиме квиток. Скористатися квитком для проїзду у одному автобусі, тобто, до прикладу, приїхати у центр і повернутися тим самим маршрутом назад, буде неможливо», -  повідомив директор ЛК АТП – 1 Орест Гриньків.

Нагадаємо, 19 серпня у Львові відбудуться громадські слухання щодо проекту рішенню про затвердження нової маршрутної системи громадського транспорту загального користування у Львові. Відповідно до нової маршрутної мережі у місті курсуватиме 6 радіальних та 40 хордових маршрутів. Хордові маршрути проходитимуть від периферійних районів до центра міста (обслуговують автобуси середньої місткості), а радіальні з’єднуватимуть периферійні райони міста (обслуговують автобуси великої місткості).Поетапно маршрутну мережу планують впровадити до кінця цього року.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи