У Львові надрукували партію спеціальних проїзних квитків

У Львові надрукували першу партію трансферних квитків для проїзду у радіальних маршрутах. Про це «ОстроВ»  повідомили в мерії Львова.

Нагадаємо, з 15 серпня підставою для проїзду 4 радіальних маршрутах - №1а, №3, №5 та №11 – будуть трансферні квитки.

«З 15 серпня в місті курсуватиме 4 радіальні маршрути, які матимуть у центрі визначені трансферні зупинки. Маршрут  №11 курсуватиме так, як і зараз – від ТЦ «Кінг-Крос» до пл. Різні, №5 – від Санта-Барбари і буде скорочений до пл. Різні, №3 – з Рясне-2 і теж скорочений до пл. Різні і №1а – від Галицького Перехрестя і до пл. Різні - пл. Галицької – вул. Підвальна. Останній маршрут рухатиметься по колу: в напрямку до центра їхатиме по пр. Свободи, а у зворотному – по вул. Підвальній. Нагадаємо, на цих маршрутах курсуватимуть автобуси великої вмістимості. Інтервал їх руху складатиме 5 хв.», - розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.           

У цих 4-х маршрутах діятиме спеціальний проїзний квиток. За одним таким квитком можна буде здійснити 2 поїздки у двох окремих радіальних автобусах.  Крім того, проїзні квитки матимуть забарвлення відповідно до кольорового зонування міста – це допоможе городянам швидше зрозуміти головні принципи руху нової транспортної схеми міста. Зараз ЛК АТП - 1, яке обслуговуватиме радіальні маршрути, отримало першу партію трансферних квитків.

«Такий квиток буде дійсний для двох поїздок у цих радіальних автобусах. Тобто, до прикладу, мешканець зможе приїхати з Сихова до центру і тут пересісти на інший автобус, до Рясне-2 чи до Галицького Перехрестя. Вартість квитка складає 2 грн, тобто за дві поїздки пасажир платитиме 2 грн. На квитках буде зазначена дата і номер маршруту. Відповідно до кольорового зонування міста, квитки, в залежності від транспортної зони, матимуть відповідне забарвлення. Придбати їх можна буде у водія автобуса. При пересадці у інший автобус водій вилучатиме квиток. Скористатися квитком для проїзду у одному автобусі, тобто, до прикладу, приїхати у центр і повернутися тим самим маршрутом назад, буде неможливо», -  повідомив директор ЛК АТП – 1 Орест Гриньків.

Нагадаємо, 19 серпня у Львові відбудуться громадські слухання щодо проекту рішенню про затвердження нової маршрутної системи громадського транспорту загального користування у Львові. Відповідно до нової маршрутної мережі у місті курсуватиме 6 радіальних та 40 хордових маршрутів. Хордові маршрути проходитимуть від периферійних районів до центра міста (обслуговують автобуси середньої місткості), а радіальні з’єднуватимуть периферійні райони міста (обслуговують автобуси великої місткості).Поетапно маршрутну мережу планують впровадити до кінця цього року.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи