У Львів воду подаватимуть 4 години на добу

Через підключення нового водогону, воду у третину Львова будуть подавати за графіком, - поідомляє прес-служба Львівської міськради.

Працівники комунального підприємства «Львівводоканал» виконуватимуть роботи по підключенню новозбудованої ділянки водогону до існуючих мереж. На час виконання робіт 3, 4, 5 серпня водопостачання Франківського району, житлового мікрорайону «Новий Львів», центральної частини міста та частково Залізничного району (обмеженого вулицями Городоцька – С. Бандери – Листопадового чину) і с. Сокільники буде здійснюватися за графіком: зранку з 6:00 до 8:00 год. та увечері з 18:00 до 20:00 год.

«Перед нами стоїть дуже непросте завдання. Задля підключення нового водогону доведеться зупинити роботу водозабору «Стрий», що подає понад третину усієї води до міста. Стоятимуть також насосні станції «Миколаїв» та «Сокільники». Нам доведеться спершу спорожнити магістральний водогін а потім його знову наповнити. Це колосальний об’єм води. На час зупинки водозабору будемо використовувати резервуари. Відтак, львів’яни все ж зможуть скористатися водою, проте за графіком, адже обсягу резервуарів не вистачить для цілодобового водопостачання.

Дуже сподіваємося на розуміння мешканців. Запевняємо, що працівники «Львівводоканалу» докладуть усіх зусиль, щоб якомога швидше відновити подачу води. Після зупинки водозабору нам треба буде кілька днів, аби ввійти у нормальний графік роботи. Адже перша краплина води зі свердловини у Стрию проходить шлях у 110км і лише через 15 годин потрапляє у резервуари у «Сокільниках». Водозабір «Стрий» є найбільшим та забезпечує понад 80 тис. кубометрів води на добу. Тому його зупинка дуже відчутно впливатиме на водопостачання міста», – зазначив в.о. директора ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Садовий.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи