Колесніков задоволений підготовкою Львова до Євро 2012

Міністр інфраструктури України Борис Колесніков задоволений підготовкою Львова до Євро 2012. в рамках офіційного візиту, спільно з місцевою владою здійснено огляд будівництва та реконструкції аеродрому Львівського аеропорту та нового аеровокзалу, - повідомили «ОстроВ» в мерії.

Нагадаємо, за інформацією ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до Євро-2012», загальний стан готовності злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту «Львів» становить 49%, загальний стан готовності нового пасажирського терміналу – 62%, загальний стан готовності зовнішніх інженерних мереж – 8%.

«Старий термінал можна використовувати як Віп-термінал на платній основі. Це буде адміністративно-діловий центр, альянс», - зазначив Б. Колесніков.

Він додав, що для обслуговування аеропорту буде залучено 2,5 тис кращих львів’ян.

Для потреб будівництва нового аеровокзалу Львівською міською радою у постійне користування ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» передано земельну ділянку площею 9,6291 га.

За словами гендиректора ДП «Західінфрапроект» Володимира Шадріна, зараз у терміналі триває монтаж металоконструкцій. «Відбувається улаштування 14 ескалаторів та 22 ліфтів. Термінал також продовжують одягати у «скляний одяг», – зазначив він.

Також  В. Шадрін додав, що на об’єкті будівництва працює 436 робітників та 66 одиниць техніки. Загальний кошторис будівництва терміналу – 1, 419 млрд грн. Від початку спорудження (2009 рік) вже використано 1,152 млрд грн, з яких 642 млн грн – у 2011 році.

На фінішній прямій зараз будівництво першої черги злітно-посадкової смуги аеропорту

Нагадаємо, загальна кошторисна вартість будівництва нового стадіону до ЄВРО 2012 у Львові по вул. Стрийській – Кільцевій дорозі у Львові становить 2 287,67 млн. грн.

Статьи

Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Страна
12.04.2024
15:51

Ипотечная программа "єОселя": шанс на жилье, который не всем по карману

Главная особенность программы – это возможность приобрести жилье в ипотеку под 3-7% сроком на 20 лет с минимальным взносом 20%. Подобных условий еще никогда не было на ипотечном рынке Украины, поэтому неудивительно, что программа пользуется...
Все статьи