Тривають навчання на Яворівському полігоні. Фото «ОстроВа»

Міжнародні військові навчання «Репід Трайдент - 2011» тривають на Яворівському полігоні у Львівській області. На місці подій знімав фотокореспондент “ОстроВ”.

У проведенні та забезпечення «Репід Трайдент - 2011» задіяні 745 українських солдат та офіцерів з підрозділів 8 та 13 армійських корпусів Сухопутних військ ЗС України.

Серед іноземних представників найбільша група від армії США ­– 362 військовослужбовці. Другий за кількістю іноземний підрозділ – від Збройних Сил Молдови – 99 військовослужбовців. Інші держави-учасниці представлені менш чисельно. Зокрема, від Збройних Сил Великої Британії братимуть участь 80 військових, від ЗС Сербії – 47, від ЗС Польщі – 35, від ЗС Канади – 34, ЗС Білорусі – 20. Ці невеликі, але мобільні та добре підготовлені підрозділи братимуть участь у практичному проведенні багатонаціональної аеромобільної операції.

А 9 військовослужбовців від ЗС Латвії, Литви, Естонії, Грузії та Словенії працюватимуть у створеному в рамках проведення навчань штабі багатонаціональної миротворчої бригади.

Нагадаємо,  25 липня на Яворівському полігоні у Львовській області в медаж програми НАТО "Партнерство заради миру" почались військові навчання  Rapid Trident-2011.

 

 

 

 

 

 

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи