Австрійці встановить у Львові "розумні" світлофори

Дочiрня компанiя вiдомого своїми прикрасами швейцарсько-австрiйського бренду "Swarovski" виграла тендер на встановлення свiтлофорної системи у Львовi, - повідомляє “Експерс”.

Про це розповів Сергій Кіраль, начальник начальник управлiння зовнiшньоекономiчної дiяльностi та iнвестицiй Львiвської мiськради.

Завтра до нашого міста приїде представник компанiї "Swareflex", аби розповiсти про реалізацію проекту регулювання руху транспорту у Львові та її графіки.

Наше мiсто стане першим в Українi, де впровадять новiтню систему керуванням свiтлофорами. Її вартiсть складатиме вiд 3 до 6 мiльйонiв євро. Усi грошi компанiя "Swareflex" має освоїти за шiсть мiсяцiв.

"У межах спiвпрацi з Європейським банком реконструкцiй та розвитку у Львовi на 30-40 перехрестях по маршруту трамваїв №№ 2 та 6 встановлять системи адаптованого управлiння", -- каже Сергiй Кiраль.

Усiєю системою будуть керувати з єдиного центру -- для нього уже обладнали примiщення навпроти кiнцевої зупинки трамваю №2 по вулицi Коновальця.

Довідка

Компанiя "Swareflex" створена у 1950 роцi, вiдтодi виготовляє свiтловiдбивачi, а також свiтлову розмiтку для дорiг -- горизонтальну й вертикальну. За останнi 15 рокiв компанiя розширила свою присутнiсть на рiзних ринках й нинi серед її пропозицiй -- освiтлення для рекламних конструкцiй, свiтловi дорожнi знаки, а також системи безпеки, зокрема для тунелiв та гiрських перевалiв. До нинi свої проекти "Swareflex" реалiзував вже у 60 країнах свiту.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи