Міжнародні авіарейси прийматимуть в новому приміщенні у Львові

На новому аеровокзалі аеропорту «Львів» споруджують прибудову площею 1100 квадратних метрів, - повідомляє кореспондент “ОстроВ”.

Одноповерхова будівля призначена для пасажирів міжнародних рейсів, які прибули до Львова. Отримати багаж, пройти прикордонну службу і митний контроль пасажири зможуть на одному поверсі. «Наявність прибудови максимально зекономить час і спростить процес проходження усіх процедур.

Пасажирам, які щойно прилетіли не потрібно буде користуватися ані ліфтами, ані ескалаторами», –

розповів керівник з будівництва нового терміналу ДП «Західінфрапроект» Віктор Метелиця. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили в Нацагентстві Євро (Укрєвроінфрапроект).

Дизайн і архітектурні рішення прибудови спроектовані у тому ж стилі, що і новий аеровокзал. На сьогодні будівельники виконали усі бетонні роботи і наразі продовжують здійснювати монтаж металоконструкцій споруди. Готовність прибудови на даний момент становить близько 20%. Комплекс усіх будівельних робіт фахівці закінчать у листопаді цього року.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи