У Франківську 2-річний хлопчик майже три доби перебував у квартирі з трупом

В Івано-Франківську 2-річний хлопчик майже три доби перебував в закритій квартирі наодинці з трупом, - повідомили «ОстроВ» в обласному управлінні міліції.  

Мешканці будинку, що на вул. Тролейбусній, відчули трупний запах, що з квартири поширювався під’їздом. На стук у двері ніхто не відчиняв.

Люди звернулися до міськвідділу міліції, співробітники якого разом з працівниками ЖЕКу і свідками виламали двері. У квартирі правоохоронці виявили труп 47-річного господаря та живу дівчинку приблизно трирічного віку.

Як встановили медики, помер чоловік природною смертю, раніше хворів серцевими захворюваннями, а також переніс два інсульти.

Останнім часом він жив ​​разом з наркозалежної жінкою, матір'ю двох дітей. Старшого, 12-річного хлопчика, виховує бабуся, а молодшу доньку горе-мати часто залишала на піклування співмешканця. Минулий раз сусіди бачили її три дні тому. За цей час чоловік помер.

Зараз 2-річний хлопчик перебуває під опікою лікарів. Управління у справах дітей і міліція ініціюватимуть питання в суді про позбавлення жінки батьківських прав.

Статьи

Страна
20.04.2024
10:00

Тучи на горизонте, или Почему у бизнеса "портится настроение"?

Валовой внутренний продукт (ВВП) за январь-февраль вырос на 3,6%, по данным Минэкономики. Не стоит забывать, что в январе 2023 г. зафиксировано падение на 32%, в феврале – на 26%. Сейчас - рост...
Мир
20.04.2024
09:31

"Трамп хочет, чтобы Конгресс принял решение о помощи Украине". Обзор западных медиа

Если Трамп вернется в должность и попытается протолкнуть мирное соглашение между Россией и Украиной, ему нужно, чтобы Украина имела сильную военную позицию
Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Все статьи