Польська авіакомпанія відкриє рейс Львів-Жешув-Вроцлав

Польська авіакомпанія Eurolot, що є дочірнім підприємством LOT Polish Airlines, спільно з аеропортом Жешув-Ясенко досягли угоди про відкриття нових рейсів з цього регіонального аеропорту Польщі, - повідомляє «Авіація України».

“Ми починаємо переговори з владою щодо відкриття рейсів”, – повідомив Ясек Балсер. Наразі  немає інформації щодо дати початку польотів і частоти рейсів.

На прес-конференції за підсумками переговорів було оголошено про те, що з Жешува почнуться польоти до Вроцлава, Щецін, а також в один аеропорт за межами Польщі.

Також, Eurolot розглядає можливість відкриття рейсів Львів-Вроцлав з проміжною посадкою в Жешуві.

За словами представника польського авіаперевізника, перельоти можуть початися до кінця року, проте поки все знаходиться лише на стадії планів.

Авіакомпанія “Єврольот” (Eurolot) – є польським авіаоператором надання недорогих послуг та перевезення між великими регіональними аеропортами в Польщі.

“Єврольот” має свій власний центр навчання авіації, практику співробітників польської авіації та з усієї Європи. Також забезпечує чартерні рейси по всій країні і закордон.

Флот літаків складається з 11 турбогвинтових літаків малої дальності типу ATR42-500 і ATR72-202 турбореактивних і 3 середньомагістральних літаки Embraer.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи