Понад 1200 потенційних стюардів відібрали у Києві та Львові до Євро-2012

Для навчання за програмою підготовки стюардів для 2 стадіонів Євро-2012 відібрали 936 у Києві та 286 у Львові молодих людей, - повідомили «ОстроВ» в Інформаційному центрі «Україна-2012».

Потенційних стюардів добирали переважно із курсантів Київської національної академії внутрішніх справ, Національного університету державної податкової служби України, а також Львівського державного університету внутрішніх справ. Про це йшлося на презентації програми навчання стюардів для Євро-2012 21 липня в приміщенні Державної служби молоді та спорту України.

Усіх кандидатів у стюарди Євро-2012 протестували за допомогою системи DISC. Остання мала визначити наскільки курсанти мають схильність до конфліктності, чи мають навички комунікації, як реагують на раптову зміну обставин та подій, а також найголовніше – чи дотримуються правил та інструкцій.

Разом із тестуванням до кандидатів були застосовані спеціальні анкетування та індивідуальне інтерв’ю. Виходячи із цієї системи, із 1600 осіб у Києві було відібрано 936 людей, а у Львові – із 700 – 286. До цього ж, у столиці були визначено 49 осіб, які можуть стати старшими стюардами. У Львові таких добрали 34.

Планується, що для відібраних стюардів з 19 вересня по 28 жовтня буде проходити навчання в межах їхньої підготовки до роботи на стадіонах Євро-2012 у Львові та Києві. Перед цим, 9-13 вересня, для 23 стюардів-лідерів буде проведений тренінг, організатором якого виступить Місцевий організаційний комітет «Євро-2012 Україна». Його учасники отримають сертифікат системи ESSMA.

За словами керівника Міжвідомчого координаційного штабу з безпеки та правопорядку при Президентові України, першого заступника голови Нацагентства Євро (Укрєвроінфрапроект) Олександра Бірсана, впровадження інституту стюардингу - нове для нашої держави. «Відібрані стюарди для навчання вже будуть задіяні в роботі для відкриття нових арен,  а також для проведення перших футбольних матчів цього року. Поряд з цим, при стадіонах будуть створенні навчальні центри для стюардів, які в подальшому будуть готувати кадри для майбутнього Євро-2012», - резюмував пан Бірсан.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи