11 міжнародних наркоканалів цьогоріч ліквідувала міліція Прикарпаття

11 міжнародних каналів нелегального надходження на територію Івано-Франківської області наркотиків і наркотичних засобів ліквідувала у І півріччі 2011 року міліція Прикарпаття. Про це «ОстроВ» повідомили у Секторі зв’язків з громадськістю облуправління міліції.

Зокрема, 3 канали поставки екстазі і амфетамінів із Польщі, 4 і 2 – субітексу з Італії та Франції відповідно, 1 – марихуани з Чехії та 1 – амфетаміну з Росії.

Всього у наркозлочинців вилучено понад 17 кг наркотиків природного і синтетичного походження.

Нагадаємо, загалом протягом січня-червня в Івано-Франківській області міліція задокументувала 301 злочин, пов'язаний із з незаконним обігом наркотиків і наркотичних засобів, що на 39,4% більше, ніж торік. При цьому у 134 випадках міліція викрила факти безпосереднього збуту наркотиків, 74 наркодилери взято під варту.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи