Прикарпаття та Буковина приймуть п'ятий етап чемпіонату «Ралі Україна»

12-14 серпня на теренах Івано-Франківської та Чернівецької областей   проходитиме  п'ятий етап чемпіонату України з ралі  ім. Андрія Александрова «Ралі Україна», присвячений  20-річчю незалежності України, - повідомляє кореспондент “ОстроВ”.  


Як зазначає Автомобільна федерація України, п'ятий етап чемпіонату України – гравійне ралі зі складними та довгими спеціальними ділянками - проходитиме через перевали «Шурдин» та «Німчич». Ця гонка  буде  включена  до  календаря FIA на 2012 рік.

До слова, спеціальна ділянка  через перевал «Шурдин» колись входила у трасу ралі «Карпати», яке мало статус чемпіонату СРСР з ралі.

За словами голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка, проведення на теренах області   престижного чемпіонату України з ралі «додасть бонусів інвестиційно привабливому регіону Прикарпаття, адже його висвітлюватимуть провідні національні та міжнародні ЗМІ, до нього  будуть залучені  представники спортивної сфери та бізнесових кіл   Європи та   світу».
.
Довідково.
Талановитий український гонщик Андрій Александров загинув у 2007 році під час етапу Кубку Європи з ралі у м. Слівен (Болгарія)
.
2-4 червня у м. Ялті вперше  проведено етап Кубка світу з ралі IRC Prime Yalta Rally–2011 (раніше «Ялта-Ралі» був етапом Кубка Європи).

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи