На Прикарпатті богатир протягнув колією 43-тонний тепловоз

На Прикарпатті місцевий богатир Назар Павлів протягнув колією 43-тонний тепловоз – знаменитий «Карпатський трамвай».

Як повідомляє «УНІАН», у Вигодській селищній раді Долинського району, свій новий рекорд іванофранківець Н.Павлів встановив у суботу, 17 липня, де на вузькоколійці селища Вигоди стоїть «Карпатський трамвай».

Н.Павлів під оплески глядачів зрушив з місця та протягнув колією «Карпатський трамвай», який складається з тепловоза, двох вагонів та відкритої платформи.

Для розминки спортсмен спочатку протягнув на кілька метрів тепловоз та один вагон. Потім за 58,97 секунд на 10 м 88 см протягнув весь состав вагою 42 тонни.

Під час третьої спроби на відкритій платформі трамваю та у вагонах тепловозу розмістились 45 людей, від чого вага потяга збільшилась на близько 1,5 тонни. Після цього Н.Павлів за одну хвилину та 1,86 секунди протягнув трамвай на 12 м 87см.

Стронгмен повідомив, що найближчим часом має намір надіслати до Книги рекордів України фото- та відеоматеріали для фіксації свого досягнення.

Зазначимо, що Н.Павлів не є професійним спортсменом, за фахом він фінансист.

Нагадаємо, у вересні 2010 року Н.Павлів і його колега Роман Шмигельський встановили рекорд України, зрушивши з місця 15-тонний МіГ-29.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи