Майже 100 дітей з Прикарпаття їдуть відпочивати в Артек

Завтра, 13 липня, 91 дитина поїде на оздоровлення в Артек, - повідомляє кореспондент “ОстроВ”.

У середу, 13 липня, працівники головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації відправлять 91 дитину пільгових категорій в Міжнародний дитячий центр «Артек» на VІ тематичну оздоровчу зміну «Україна запрошує друзів», що триватиме з 14 липня по 3 серпня.

Зокрема, черговими «артеківцями» стануть 17 дітей-сиріт, а також позбавлених батьківського піклування, 14 вихованців багатодітних та малозабезпечених сімей, 20 школярів, які перебувають на диспансерному обліку, 29 талановитих та обдарованих дітей, 3 дітей з обмеженими фізичними можливостями, 5 учасників Х Міжнародного дитячого фестивалю «Змінимо світ на краще», а також 3 фіналісти Національного відбору конкурс дитячої пісні «Євробачення – 2011»

Відправлення дітей до «Артеку» відбудеться о 12.30 із залізничного вокзалу м. Івано-Франківська. Розпорядженням обласної державної адміністрації №400 від 14 липня утворено обласний штаб з організації оздоровлення та відпочинку дітей у 2011 році, який очолює перший заступник голови ОДА Василь Плавюк.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи