В Івано-Франківському слідчому ізоляторі повісився засуджений

30 червня за крадіжки 22-річного мешканця Надвірнянського району засудили до позбавлення волі на три з половиною роки. А вже за добу матір ув'язненого повідомили про самогубство, - повідомляє “24 канал”.

Надзвичайна подія сталася у ізоляторі тимчасового утримання. Правоохоронці кажуть - причина смерті - самогубство.    

Однак жінка після оглядин тіла має підстави вважати, що син не повісився. Переконана - його вбили.

"Руки розтрощені, на голові синяк - повішений має не такий вигляд", - каже матір засудженого Оксана Терлецька.

Тим часом у правоохоронців сумнівів у самогубстві молодого чоловіка - немає. Адже слідчі дії щодо нього вже завершені. В ізоляторі тимчасового утримання хлопчина лише очікував перевезення до місця відбування покарання.

Наразі матір загиблого звернулася до місцевої прокуратури та уповноваженого Верховної Ради України з прав людини із проханням перевірити обставини смерті сина. Через надзвичайну подію проводиться службова перевірка і серед правоохоронців.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи