У Львові хочуть встановити 33-метрову статую Ісуса Христа

Мешканці Львова звернулися до міської влади з пропозицією збудувати у місті гігантський пам'ятник Спасителю. Міський голова Львова Андрій Садовий привітав ідею встановлення у Львові 33-метрової фігури Ісуса Христа, - повідомляє «ТСН».

«До Львівської міської ради звернулися мешканці, які запропонували знайти у Львові місце для розміщення такої скульптури. Звичайно, ми не можемо вибудувати її самі, адже місто не має на це коштів. Можливо, депутати захочуть долучитися до цього процесу», - зауважив мер під час свого звіту перед місцевими депутатами за минулий рік.

Щоправда ні у звіті, ні під час обговорення, міський голова не розтлумачив, де саме планують встановити фігуру Ісуса Христа, який за висотою мав би перевершити подібну скульптуру у Ріо-де-Жанейро (яка сягає лише 30 метрів у висоту).

Як зазначив під час обговорення звіту депутат Львівської міськради від фракції ВО "Свобода" Тарас Семущак, «прохання такі грандіозні проекти залишити на той час, коли ми врятуємо у місті всі об'єкти історичної спадщини міста».

Утім, навіть якщо подібну статую у Львові зведуть, вона все одно не стане рекордсменом: минулого року в місті Свебодзіні на заході Польщі була відкрита і освячена найвища у світі статуя Христа, загальною висотою 36 метрів (33 метри сама статуя і 3 метри - корона).

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи