Львів’ян-боржників відключать від каналізації «Спрутом»

З 23 травня до Львова знову навідається полтавський «Спрут». ЛМКП «Львівводоканал» попереджає абонентів, які заборгували за 6 та більше місяців, про загрозу дистанційного відімкнення від каналізації, - повідомляє “Вголос”.

 

«Це наша системна співпраця з фахівцями «Полтававодоканал», які раз на квартал приїжджають до Львова задля впливу на боржників.

Нагадаємо, що у січні 64 боржники були позбавлені послуг водовідведення. 18 абонентів оплатили борги і їх помешкання під’єднали до каналізації. Однак, ще 46 квартир досі залишаються відімкненими. Відтак, закликаємо містян не зволікати з оплатою, аби не опинитися від’єднаними від каналізації», - наголошує заступник директора ЛМКП «Львівводоканал» Олег Капко.

Відновлюватимуть водовідведення лише за умови повної сплати боргу та оплати 252 грн за підключення.

Фахівці з «Полтававодоканал» працюватимуть у Львові впродовж тижня. Тому тим, хто не встигне сплатити борги, доведеться жити без води та каналізації до наступного приїзду полтавчан у серпні.

Графік виїздів бригад «Полтававодоканал»:

23.05. – Сихівський район

24.05. – Шевченківський район

25.05. – Залізничний район

26.05. – Франківський район

27.05. – Галицький, Личаківський райони.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи