Підготовкою святкування 350-річниці дня Івано-Франківська займеться Міністр культури

Оргкомітет з підготовки та відзначення 350-річчя заснування м. Івано-Франківська очолив Міністр культури, - повідомляє “jeynews.com.ua”.

Івано-Франківськ у 2012 році відзначатиме 350-річчя від дня свого заснування.

Розпорядження про підготовку та відзначення цього свята за поданням Міністерства будівництва та житлово-комунального господарства Уряд затвердив сьогодні на черговому засіданні.

Організаційний комітет з підготовки та відзначення 350-річчя заснування м. Івано-Франківська очолив Міністр культури. Заступниками голови Оргкомітету визначено голову Івано-Франківської облдержадміністрації та міського голову Івано-Франківська.

Розпорядженням Уряду затверджено також і План заходів з підготовки та відзначення цього свята. Зокрема, заплановано провести капітальний ремонт з улаштуванням пішохідної зони на вул.

Вірменській від площі Ринок до вул. Шпитальної, комплексний благоустрій парку Воїнів-інтернаціоналістів по вул. Галицькій, реконструкцію парку культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка, капітальний ремонт вул. Т.Шевченка, роботи з ремонту пам’яток архітектури центральної частини міста (17 будинків), капітальний ремонт приміщень Центрального народного дому на вул. Т.Шевченка,1.

Також План передбачає проведення ряду культурних заходів, починаючи з березня 2012 року.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи