Есперти зі Львова провели навчання для ОСББ Луганщини

Експертами ГО «Ресурсний центр для ОСББ» м. Львова було проведено 4 навчальних тренінги для представників ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків) та ініціативних груп Луганська та Луганської області, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

У тренінгах також взяли участь представники депутатського корпусу та виконавчих органів місцевих рад Луганська, Алчевська, Северодонецька та інших міст Луганщини.

 Тренінги відбувалися за програмою, визначеною Ресурсним центром ОСББ міста Луганська, і стосувалися  юридичних аспектів діяльності ОСББ (створення та ефективна діяльність ОСББ, питання передачі будинку з балансу на баланс об’єднання та оформлення прибудинкової території).  

Своїм знаннями та досвідом щодо вищезгаданих питань поділилися керівник ГО «Ресурсний центр для ОСББ» м.Львова Михайло Васюта, та Андрій Бурий, керівник департаменту з правових  питань Ресурсного центру.

Під час тренінгів відбувалося активне обговорення основних проблем діяльності ОСББ Луганщини: проблеми реєстрації ОСББ; відносини з монополістами, які є виконавцями послуг, та їх правове оформлення та інші актуальні питання в роботі ОСББ.

 

Статьи

Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Все статьи