Есперти зі Львова провели навчання для ОСББ Луганщини

Експертами ГО «Ресурсний центр для ОСББ» м. Львова було проведено 4 навчальних тренінги для представників ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків) та ініціативних груп Луганська та Луганської області, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

У тренінгах також взяли участь представники депутатського корпусу та виконавчих органів місцевих рад Луганська, Алчевська, Северодонецька та інших міст Луганщини.

 Тренінги відбувалися за програмою, визначеною Ресурсним центром ОСББ міста Луганська, і стосувалися  юридичних аспектів діяльності ОСББ (створення та ефективна діяльність ОСББ, питання передачі будинку з балансу на баланс об’єднання та оформлення прибудинкової території).  

Своїм знаннями та досвідом щодо вищезгаданих питань поділилися керівник ГО «Ресурсний центр для ОСББ» м.Львова Михайло Васюта, та Андрій Бурий, керівник департаменту з правових  питань Ресурсного центру.

Під час тренінгів відбувалося активне обговорення основних проблем діяльності ОСББ Луганщини: проблеми реєстрації ОСББ; відносини з монополістами, які є виконавцями послуг, та їх правове оформлення та інші актуальні питання в роботі ОСББ.

 

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи