Патріарха УГКЦ Святослав відвідає Івано-Франківськ на 350-річчя міста?

Запросити нового Патріарха Української греко-католицької церкви Святослава Шевчука в травні наступного року до Івано-Франківська має намір молодіжна комісія місцевої єпархії УГКЦ, - повідомляє “pravda.if.ua”.

Ініціатором такого запрошення виступив нещодавно начальник управління сім’ї, молодіжної та гендерної політики Ростислав Микитюк. З відповідною пропозицією він звернувся до голови молодіжної комісії УГКЦ отця Зеновія Слоїка, мотивуючи її тим, що в такий спосіб сама собою вирішиться проблема фінансування проведення наступного року фестивалю християнської молоді «Вгору серця».

«Наступного року буде 350-річчя міста Івано-Франківська, і я сподіваюсь, що молодіжна комісія УГКЦ запросить патріарха Святослава. Це мрія мешканців міста: Патріарх має приїхати».

У відповідь на таку ініціативу пан Слоїк зазначив, що очолювана ним молодіжна комісія тільки радітиме тому, що до Івано-Франківська приїде Патріарх УГКЦ і з радістю його запросить.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи