На Львівщині СБУ викрила арсенал «прослушок» та міні-відеокамер

На Львівщині викрили трьох розповсюджувачів спеціальних технічних засобів отримання інформації, - повідомили «ОстроВ» в прес-центрі СБ України.

Співробітники Управління СБУ у Львівській області затримали трьох мешканців регіону, які реалізовували спеціальні прилади для негласного прослуховування та відеозйомки.

Встановлено, що зазначені прилади зловмисники завозили в Україну з-за кордону і, використовуючи рекламу в мережі Інтернет, знаходили покупців для подальшої їх реалізації. Окремі взірці спеціальних технічних засобів „комерсанти” реалізовували в одного з львівських магазинів.

У результаті обшуку приміщення вилучено 28 одиниць заборонених до реалізації технічних пристроїв, за допомогою яких можна дистанційно здійснювати прослуховування та відео спостереження.

Стосовно правопорушників Управлінням СБУ у Львівській області порушені кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених ст.359 (незаконне придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації) Кримінального кодексу України.

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи