На Львівщині начальник вимагав у підлеглих щотижневий хабар

На Львівщині начальник управління у справах захисту прав споживачів вимагав від своїх підлеглих передачі хабарів розміром 500 гривень кожного тижня, погрожуючи звільненням.

Як повідомили «ОстроВ» в прокуратурі Львівської області, завершено розслідування у кримінальній справі про обвинувачення начальника управління у справах захисту прав споживачів у Львівській області за ч.2 ст.368 КК України (вимагання та одержання хабара).

Зокрема, досудовим слідством встановлено, що обвинувачений працюючи на вищезгаданій посаді, будучи представником влади та державним службовцем, використовуючи надану йому владу та службове становище, діючи умисно та всупереч інтересам служби з корисливих мотивів, вимагав від своїх підлеглих - працівників Управління у справах захисту прав споживачів у Львівській області передачі хабарів в розмірі 500 гривень кожного тижня, при цьому, супроводжуючи свої вимоги погрозами, що у випадку невиконання його вимог щодо передачі грошей, вони будуть звільнені з роботи.

З'ясовано, що протягом вересня 2009 року - квітня 2010 року обвинувачений одержав близько 112 тис. грн хабара.

Кримінальну справу з обвинувальним висновком скеровано до суду.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи