Німецькі туроператори зацікавились Прикарпаттям

8-10 квітня на Прикарпатті триватиме рекламно-інформаційний тур учасників Форуму туроператорів з Німеччини, - повдомляє кореспондент “ОстроВ”.

Відповідно до програми, у п'ятницю німецькі туроператори побувають на Скелях Довбуша, у с. Бубнище Болехівської міськради, проїдуть вузькоколійною залізницею «Карпатський трамвай» на Долинщині. Увечері учасники Форуму туроператорів з Німеччини зустрінуться з представниками туристичних підприємств Івано-Франківщини за «круглим столом» в обласному центрі.

9 квітня – екскурсії музеями Коломиї та Тисовим заповідником, а також знайомство з туристичною інфраструктурою ГК «Буковель».

У неділю, 10 квітня, гості з Німеччини відвідають екотуристичний візит-центр Карпатського Національного природного парку, оглянуть знаменитий Яремчанський водоспад; після – побувають у древньому Галичі, переїдуть до Рогатина, церкви Св. Духа, що є пам'яткою дерев'яної архітектури і живопису 16-19 ст. До слова, у 2010 році подано заявку про включення рогатинської церкви Св. Духа до переліку світової та культурної спадщини ЮНЕСКО.

Довідково.

Ознайомлювальний     тур Івано-Франківщиною учасників Форуму туроператорів з Німеччини проходить у межах регіональної цільової Програми розвитку туризму в області на 2011-2015 роки, затвердженої березневим ц.р. рішенням обласної ради «з метою підтримки туристичного іміджу Івано-Франківської області».

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи