Німецькі туроператори зацікавились Прикарпаттям

8-10 квітня на Прикарпатті триватиме рекламно-інформаційний тур учасників Форуму туроператорів з Німеччини, - повдомляє кореспондент “ОстроВ”.

Відповідно до програми, у п'ятницю німецькі туроператори побувають на Скелях Довбуша, у с. Бубнище Болехівської міськради, проїдуть вузькоколійною залізницею «Карпатський трамвай» на Долинщині. Увечері учасники Форуму туроператорів з Німеччини зустрінуться з представниками туристичних підприємств Івано-Франківщини за «круглим столом» в обласному центрі.

9 квітня – екскурсії музеями Коломиї та Тисовим заповідником, а також знайомство з туристичною інфраструктурою ГК «Буковель».

У неділю, 10 квітня, гості з Німеччини відвідають екотуристичний візит-центр Карпатського Національного природного парку, оглянуть знаменитий Яремчанський водоспад; після – побувають у древньому Галичі, переїдуть до Рогатина, церкви Св. Духа, що є пам'яткою дерев'яної архітектури і живопису 16-19 ст. До слова, у 2010 році подано заявку про включення рогатинської церкви Св. Духа до переліку світової та культурної спадщини ЮНЕСКО.

Довідково.

Ознайомлювальний     тур Івано-Франківщиною учасників Форуму туроператорів з Німеччини проходить у межах регіональної цільової Програми розвитку туризму в області на 2011-2015 роки, затвердженої березневим ц.р. рішенням обласної ради «з метою підтримки туристичного іміджу Івано-Франківської області».

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи