Хочу, щоб був двосторонній діалог між мешканцями та владою, - губернатор Прикарпаття

В Івано-Франківську в 9 ЖЕО міста створять відповідні комітети, які будуть відслідковувати шлях реформувань. Таку пропозицію вніс губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк на загальноміських громадських слуханнях з проблем реформування ЖКГ.

Як повідомляє кореспондент «ОстроВ», згідно з пропозицією, буде створено відповідну комісію з представників громади, «жеків», КРУ, юриста для того, щоб могли на місці розглядати усі проблемні питання, за участю влади.

«Будуть виділятися державні кошти по лінії житлово-комунального господарства. Треба лише відслідковувати ці кошти, щоб левова частка грошей не йшла на триквартирний будинок, бо там живе хтось із начальства», - зазначив голова облдержадміністрації.

За його словами, за такі дії винні будуть притягнуті до відповідальності.

«Я хочу, щоб був двосторонній діалог: з одного боку мешканці Івано-Франківська, з іншого – влада. Але щоб цей діалог був в одному напрямку – покращення життя людей, - наголосив М. Вишиванюк.

Як наголосив заступник голови Івано-Франківської ОДА Руслан Гусак, на основі вироблених пропозицій, що надійдуть до Кабміну з усіх регіонів, уряд сформує єдиний план дій щодо механізмів впровадження давно назрілих і непростих реформ у ЖКГ.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи