Хочу, щоб був двосторонній діалог між мешканцями та владою, - губернатор Прикарпаття

В Івано-Франківську в 9 ЖЕО міста створять відповідні комітети, які будуть відслідковувати шлях реформувань. Таку пропозицію вніс губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк на загальноміських громадських слуханнях з проблем реформування ЖКГ.

Як повідомляє кореспондент «ОстроВ», згідно з пропозицією, буде створено відповідну комісію з представників громади, «жеків», КРУ, юриста для того, щоб могли на місці розглядати усі проблемні питання, за участю влади.

«Будуть виділятися державні кошти по лінії житлово-комунального господарства. Треба лише відслідковувати ці кошти, щоб левова частка грошей не йшла на триквартирний будинок, бо там живе хтось із начальства», - зазначив голова облдержадміністрації.

За його словами, за такі дії винні будуть притягнуті до відповідальності.

«Я хочу, щоб був двосторонній діалог: з одного боку мешканці Івано-Франківська, з іншого – влада. Але щоб цей діалог був в одному напрямку – покращення життя людей, - наголосив М. Вишиванюк.

Як наголосив заступник голови Івано-Франківської ОДА Руслан Гусак, на основі вироблених пропозицій, що надійдуть до Кабміну з усіх регіонів, уряд сформує єдиний план дій щодо механізмів впровадження давно назрілих і непростих реформ у ЖКГ.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи