Франківська облрада привітала нового главу УГКЦ з введенням на престол

Представники  Івано-Франківської обласної ради взяли  участь в інтронізації новообраного глави УГКЦ Святослава (Шевчука), - повідомляє «ОстроВ».

Зокрема, у церемонії, яка проходила вчора, 27 березня, у Патріаршому соборі Воскресіння Христового в Києві, взяли участь голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій Володимир Шкварилюк та інші депутати обласної ради.  

Також на церемонію було запрошено близько  тисячі гостей: представники всіх єпархій  та екзархатів УГКЦ (прибули близько 60 ієрархів УГКЦ та інших східних  католицьких церков), державної та місцевої влади, місцевих і міжнародних громадських організацій, а також різних конфесій та релігійних організацій. 

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич разом і іншими головами обласних рад Галичини привітав нового главу Української Греко-Католицької Церкви Святослава Шевчука з введенням на престол.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи