Івано-Франківську молодь вчитимуть основам “Hi-Tech бізнесу”

В Івано-Франківську - відкритий семінар “Основи Hi-Tech бізнесу для молоді”, - повідомляє “paralleli.if.ua”.

29 березня в Івано-Франківську в приміщенні Галицької Академії (вул. Вовчинецька 227) відбудеться п’ятигодинний відкритий семінар “Основи Hi-Tech бізнесу для молоді” для учнів старших класів, абітурієнтів, студентів, власників свого бізнесу і тих, хто тільки планує розпочати діяльність в сфері високих технологій.

На семінарі буде розкрито такі теми:

- Історія виникнення технологічного бізнесу

- Етапи життя стартапа
- Маркетинг, команда, продажі в стартапі
- Залучення інвестицій
- Перспективність ІТ-освіти
- Робота в компанії чи власний стартап?
- Інтернет-бізнес на Заході і в нас.
- Як стати успішним програмістом і успішним підприємцем.
- Що треба зробити франківчанину, щоб розбагатіти в індустрії високотехнологічного бізнесу.

Семінар веде експерт ринку ІТ-компаній Денис Довгополий. У Дениса – великий досвід розвитку високотехнологічних компаній, за останні 5 років він взяв участь в більш ніж 40 високотехнологічних проектах в Україні, Європі, Росії та США, заснував та розвиває перший в Україні інкубатор нового покоління. Денис – ідеолог і засновник щомісячного Стартап Креш Тесту, який з України виріс до Росії, а до кінця літа буде відбуватися і в деяких країнах Європи. Він – автор серії семінарів для технологічних підприємців, співорганізатор Всеукраїнської конференції Investor Day Central and Eastern Europe, яка вже 4 роки відбувається в Києві і збирає 1500 учасників, 100+ інвесторів та 120 стартапів з 18 країн світу.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи