22 млн. грн. потрібно Тернополю для підготовки стадіону до «Євро-2012»

Тернополю на облаштування центрального міського стадіону та прилеглих територій згідно з європейськими стандартами до «Євро-2012» потрібно 22 млн. грн. Про це йшлося на засіданні координаційної ради з питань підготовки міста до «Євро-2012».

Як повідомили «ОстроВ» в управлінні сім’ї, молоді та спорту Тернопільської міськради, до реконструкції мерія сподівається залучити інвесторів. Підприємцям пропонують облаштувати вільну площу стадіону для магазинів, кафе чи офісів.

Оновлений стадіон має бути введений в експлуатацію до грудня цього року. Щомісяця інформація про ремонтні роботи надаватиметься у Національне агентство України з питань підготовки до «Євро-2012».

«Наразі на стадіоні завершується залиття фундаменту. Працюємо над освітленням, благоустроєм прилеглих територій, демонтажем інформаційного табло, облаштуванням тренувального майданчика та бігових доріжок», – зазначив один із заступників голови координаційної ради, заступник міського голови з гуманітарних питань Леонід Бицюра.

Нагадаємо, Тернопіль потрапив у десятку базових стратегічних міст для проведення Євро-2012,

де зможе тренуватися одна з команд-учасниць.  

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи