5 мільйонів виділять у Львові на утримання міських парків

Виконавчий комітет Львівської міськради на сьогоднішньому засіданні затвердив «Програму утримання парків Львова», - повідомляє “Львівський портал”.

Програма утримання парків спрямована на забезпечення стабільної та сприятливої екологічної ситуації в місті, забезпечення належних умов для короткочасного відпочинку населення, а також забезпечення збереження, відтворення та належного утримання об’єктів зеленого господарства, відновлення туристичної атракційності парків та збільшення площ природно-заповідного фонду Львова.

Як зазначено у Програмі, зелена зона міста налічує більш 33286 га, з них 2852 га місць загального користування – це 76 скверів, 23 парки.

Загальний обсяг фінансування Програми у 2011 році складає 5 млн 200 тис грн. Фінансове забезпечення здійснюється за рахунок коштів міського бюджету. Зокрема, на парк ім. Івана Франка передбачено цього року понад 639 тис. грн., Стрийський парк отримає 1 млн 185 тис грн., парк «Високий Замок» – 624 тис грн., ландшафтний парк «Знесіння» 300 тис грн.. Фінансування решти парків коливатиметься від 28 тис грн. до 254 тис грн, у залежності від їх величини.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи