Припинити антимолодіжну вакханалію Табачника вимагає Львівська облрада

Львівська облрада звернулася до Президента України та Голови Верховної Ради щодо неприпустимості зниження вікового цензу молоді. «За» таке звернення проголосували 70 депутатів, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

У своєму зверненні депутати висловили занепокоєння ініціативою Міністерства освіти і науки, молоді і спорту внести зміни до закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні» щодо зменшення віку молоді з 35 до 29 років. Такі ініціативи нардепи розцінили як наступ на права громадян України та порушення норм Конституції.

«У провідних європейських країнах, зокрема, у Німеччині, Австрії, Італії, Данії, Великобританії, Ірландії граничний вік молодої особи становить 35 років. Згідно із статистичними даними, вікова група молоді в різних країнах складає до 49 років», – зазначено у зверненні.

Львівська облрада звернулася до керівництва ВРУ з вимогою не допустити ухвалення змін щодо зниження вікового цензу молоді. Депутати звернулися до Президента з пропозицією «вжити всіх необхідних заходів, щоб припинити антимолодіжну вакханалію керівництва Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, яке намагається знищити молодіжний рух, позбавити молодь доступу до житла шляхом зменшення віку молоді».

Крім того, депутати звернулися до Президента та Голови ВРУ щодо неприпустимості прийняття законопроекту «Про вищу освіту» та вимагають відкликати цей законопроект. 

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи