Депутати можуть висловити недовіру меру Франківська Анушкевичусу?

В Івано-Франківську депутати міськради вимагають призначити нового директора  КП «Водоекотехпром». У разі, якщо мер міста Віктор Анушкевичус, в обов’язки якого входить призначати керівників комунальних підприємств, не погодиться, ймовірно, депутати можуть висловити йому недовіру. Про це сьогодні, 1 березня, на прес-конференції депутатів міської ради ВО «Свобода» розповів голова фракції Роман Онуфріїв.

Як повідомляє кореспондент «ОстроВ», питання про призначення нового керівника КП «Водоекотехпрому» розглядатимуть на наступній VIII сесії  Івано-Франківської міської ради 17 березня.

За словами голови фракції, якщо дане питання мер не підтримає, депутати шукатимуть інших лояльних способів, щоб довести це питання до кінця.

На переконання Р. Онуфрієва, керувати підприємством повинен місцевий. Ймовірно, замість нинішнього керівника КП «Водоекотехпрому» Романа Шестопалова, буде призначений котрийсь із його заступників.

Зазначимо, що перед наступною сесією, «Свобода» обговорюватиме даного питання з усіма фракціями міської ради за участю Віктора Анушкевичуса. Р. Онуфріїв переконаний, що народні обранці домовляться на рахунок цього питання з мером міста В. Анушкевичусом до засідання міськради.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи