Футбольний клуб "Прикарпаття" може зникнути завдяки "Свободі"

Участь футбольного клубу "Прикарпаття" у другому колі Чемпіонату України у Першій лізі під великим питанням, - повідомляє “Малакава”.

А все завдяки "Свободі", а точніше секретарю міської ради, свободівцю Руслану Марцінківу.

Саме його зусиль вистачило на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету, щоб провалити остаточне рішення по формуванню структури клубу під опікою "Скорзонери".

Нагадаємо, що фірма повинна була взяти на себе фінансування клубу та добудову стадіону "Рух".

Зокрема, сума можливих інвестицій складала близько 150 мільйонів гривень.

Пропонувалося внести на четвергову сесію міської ради лише деякі поправки до рішень минулих сесій по даному питанню, що остаточно б узаконили утворення нової структури і дало б змогу клубу хоч якось, за час, що залишився, підготуватися до решти сезону.

Проте Руслан Марцінків заявив про порушення регламенту внесення питання. Також він зазначив, що йому та депутатам замало часу, щоб вивчити дане питання.

Хоча, рішення міститься на одному аркуші.

"Це треба прийняти якнайшвидше, бо є речі, що вимагають оперативності... Якщо ми цього не зробимо, то до наступного виконкому клуб не доживе", - казав міський голова Віктор Анушкевичус.

Заступник міського голови Михайло Верес зазначав, що з "Прикарпаття" вже зняті три очки за прострочку вступного внеску за сезон.

"Команда не проводить тренувальних зборів... Вона просто зависла... Області вона не потрібна... У нас нема іншого виходу, як прийняти це питання...", - заявляв Михайло Верес.

Та навіть ці аргументи не змусили Руслана Марцінківа передумати.

"Це є неправильно по суті...Така спішка... Вони хочуть просто землю й будувати будинки", - сказав свободівець.

Так після півгодинних дебатів відбулося голосування.

Шестеро членів виконкому висловилося "за". Семеро, на чолі із паном Марцінківим та за його переконанням, утрималось.

Таким чином завдяки старанням Руслана Марцінківа, політична сила якого нібито сповідує ідею здорового способу життя (згадайте лише традиційні "Козацькі забави"), з футбольної карти України може зникнути іще один клуб зі славними традиціями.

А все тільки через те, що комусь повсюди увижається корупція.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи