В Івано-Франківську розганятимуть жебраків - власті очікують представника ПРООН

Івано-Франківська міліція розганятиме прохачів милостині біля українсько-канадського бізнес-центру по вулиці Дністровській, - повідомляє “Фіртка”.

Причиною цьому став приїзд до Івано-Франківська координатора Системи ООН в Україні, постійного представника ПРООН в Україні п. Олів’є Адама.

Високопоставлений гість зустрінеться  з міським головою Віктором Анушкевичусом та командою проекту для презентації результатів співпраці з «Муніципальною програмою врядування і сталого розвитку», а також обговорення майбутніх напрямків співпраці між ПРООН та Івано-Франківською міською радою.

Також Анушкевичус і Олів’є Адам планують відвідати українсько-канадський бізнес-центр. Спеціально для цього, мер Анушкевичус дав завдання міліції розігнати прохачів, які збираються біля ринку на Дністровській, а працівникам житлово-комунального господарства побороти сніг та розчистити вулиці.

Раніше сайт "ОстроВ" писав про проблеми в Івано-Франківську у співпраці з програмою ПРООН в статті "Комунальний лохотрон від ПРООН"

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи