П'ятикласники змагались на футзальному турнірі в Івано-Франківську

Цієї суботи у обласному центрі Прикарпаття відбувся великий дитячий турнір. Понад сто учнів п’ятих класів з десяти шкіл міста змагалися за перемогу у «Зимовому Кубку Sport.if.ua» з футзалу, - повідомляє кореспондент “ОстроВ”.

Попри те, що кубками та медалями нагороджували тільки призові місця, але зі змагань ніхто не пішов незадоволеним, адже кожна школа-учасник отримала у подарунок 2 футбольних м’ячі, а також атрибутику від футзального клубу «Ураган».

Загалом же ж турнір видався надзвичайно цікавим і кожен поєдинок проходив у безкомпромісній боротьбі.

У фінальній серії плей-офф, до якої потрапили Українська Гімназія №1, ЗОШ №11, ЗОШ №24 та ЗОШ №22 напруга досягла свого апогею і до гри максимально підключилися батьки та тренери, присутні на змаганнях. В результаті рівної боротьби до фіналу потрапили ЗОШ№24 та №11, а третє місце розіграли «гімназисти» з ЗОШ №22. Саме останні здобули перемогу у «втішному фіналі» і отримали відповідний кубок та медалі.

Фінал виправдав себе на всі сто відсотків, адже п’ятикласники 24-ї школи після пропущеного голу змогли не тільки зрівняти рахунок, але за кілька хвилин до кінця матчу вирвати перемогу 2:1 і стати переможцями турніру.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи