БК “Говерла” без проблем обіграла “Ферро-ЗНТУ” (87:77)

В рамках 33-го туру чемпіонату Суперліги "Говерла" обіграла "Ферро-ЗНТУ" з рахунком 87:77, здобувши таким чином другу перемогу поспіль, - повідомляє “bcgoverla.if.ua”.

Матч розпочався із серії неточних кидків у виконані обох команд. Втім, рахунок у грі відрив Деррік Зіммерман, якій чудово пройшов під кошик суперників. Саме капітан «Говерли» повів партнерів уперед до чергової перемоги. Проте далася вона івано-франківцям дуже непросто. Вже в дебюті поєдинку гравці "Ферро-ЗНТУ» зробили ставку на дальні кидки, за рахунок яких не відставали від реактивних «ведмедів». Але 10 очок Данте Свонсона наприкінці стартового періоду дозволили «говерлянам» піти на першу перерву з перевагою у «плюс 6» (26:20).

Друга чверть продовжилася у перемінних спробах запоріжців наздогнати господарів. І їм це практично вдалося. В середині чверті після влучного кидка Ентоні Джонсона рахунок скоротився до мінімуму (39:38). Але у відповідь підопічні Кирила Большакова одержали ривок «Говерли» 9:0. І тільки під завісу першої половини новачок гостей Ріккі Харіс дещо скоротив відставання у рахунку – 50:42.

У третій 10-хвилинці баскетболісти «Ферро-ЗНТУ» вперше в поєдинку зрівняли рахунок (54:54), але вийти вперед гостям не вдалося. Деррік Зіммерман, «вистреливши» двома шаленими відривами, повернув комфортну перевагу своїй команді. Але гості не здавалися. І продовжували ставку на дальні кидки. Але «Говерла» вдало відбивала всі намагання учасника Фіналу Чотирьох Кубка Суперліги. Виважені дії в нападі та вдала гра в захисті під завісу матчу дозволила прикарпатському клубу в черговий раз відірватися в рахунку і таки перемогти з перевагою у десять очок – 87:77.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи