Колишнього губернатора Тернопільщини Чижмаря облили кислотою

Вчора ввечері, 16 лютого, у Києві невідомий облив кислотою одного із заступників голови Київської облдержадміністрації. Інцидент стався о 23.30 на вулиці Антоновича (колишня Горького), коли чиновник виходив із автомобіля, - повідомляє «УНІАН».

За даними, потерпілий о 23.30 повертався з магазину додому, який розташований на вулиці Антоновича, 162. У дворі будинку до нього підійшов невідомий чоловік віком 25-30 років і зростом приблизно 180 см та вилив в обличчя невідому рідину. Потерпілий зміг самостійно дістатися до під’їзду та попросити консьєржа викликати йому «швидку» і міліцію.

Як зазначили в главку, сигнал про інцидент надійшов до чергової частини о 23.50. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом Голосіївського райуправління міліції.

Опитуються можливі очевидці події. Порушено кримінальну справу за фактом замаху та нанесення тяжких тілесних ушкоджень (ст. 121, ст. 15 Кримінального кодексу України).

Також у міліції зауважили, що, згідно з висновками лікарів, чоловік отримав опіки обличчя ІІ-ІІІ ступенів важкості.

Нагадаємо, потерпілий Юрій Чижмар є заступником голови КОДА. Раніше обіймав посаду голови Тернопільської облдержадміністрації.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи