На Львівщині п’яний підліток-водій зіткнувся із 2 вантажівками: 6 осіб травмовано

На Львівщині 18-річний водій легкового автомобіля «АЗЛК-21412» скоїв подвійне зіткнення із вантажними автомобілями. Інцидент стався сьогодні, 15 лютого, близько 5.00 на автодорозі Київ-Чоп біля села Ямпіль Пустомитівського району. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Як встановили медики, водій авто та четверо його пасажирів, віком від 14 до 17 років, перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Водій легковика порушив правила проїзду перехресть, виїжджаючи з другорядної на головну дорогу, зіткнувся з вантажним автомобілем «Вольво» (фура), яким керував 45-річний житель Закарпаття, та вантажним автомобілем «ДАФ» (фура) яким керував 44-річний громадянин Республіка Польща.

Внаслідок зіткнення водій автомобіля «АЗЛК-21412» отримав закритий правобічний пневмоторакс і був госпіталізований у перше хірургічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

Окрім водія легковика, у салоні цього автомобіля перебували п’ятеро пасажирів, віком від 14 до 17 років, які також отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості. Четверо  пасажирів, як встановили медики, були у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом ДТП триває перевірка.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи