У Львові викрили порно-студію

У Львові викрили підпільну порно-студію, працівниці якої через інтернет обслуговували закордонних клієнтів. Хвилина сеансу віртуального кохання коштувала по шість доларів за хвилину.

Як розповіла «ОстроВ» працівник відділу зв'язків з громадськістю головного управління МВС у Львівській області  Галина Лемішко, підпільний бізнес організував 25-річний киянин, який взяв в оренду офіс у Львові, зробив у ньому ремонт й обладнав вісім кімнат як веб-студію. «Вербував» дівчат, як правило, в інтернеті. Що потрібно робити -- пояснював при зустрічі.

«Надійшло повідомлення, що можна спілкуватися з іноземцями, насамперед американцями, й отримувати за це гроші. За 30 годин на тиждень можна було отримати 350 доларів. За місяць це виходило ніби до тисячі доларів на місяць», - розповіла одна з дівчат.

Дівчата «працювали» у кожній з кімнат. «Мали свій комп'ютер, камеру, на папірці були паролі, через які вони заходили на даний веб-сайт», - каже Христина Монастирська, оперуповноважений управління боротьби з торгівлею людьми Львівщини.

Робочий день починався опівдні та міг тривати аж до ранку. Аби «розкрутити» клієнта на гроші, дівчині слід було затягнути його у «приват» та виконувати усі забаганки.

«Полуничка» для іноземців коштувала недешево. Чоловіки платили до шести доларів за одну хвилину розваг. Більшу частку заробітку організатор брав собі. А дівчата, замість обіцяних статків, отримували «копійки».

«Дівчата не виконували плану і організатор підпільного бізнесу платив приблизно до тисячі гривень за два місяці. Деякі з них були тим незадоволені», - зауважує Христина Монастирська.

Спілкуватись із клієнтами доводилось англійською. На столі у кожної працівниці був словничок найрозповсюдженівших фраз. А ще інструкції, як діяти, якщо несподівано прийде міліція.

Усю цю техніку правоохоронці вилучили та скерували на дослідження. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи