За перший місяць 2011 року на Прикарпатті вилучили 2000 літрів фальсифікованого алкоголю

Вже в січні цього року на Прикарпатті працівники податкової міліції вилучили 725 літрів недоброякісних алкогольних напоїв та близько 1200 літрів спирту на загальну суму 70 тис. гривень, - повідомляє “ГолосUA”.

 

Про це повідомив начальник головного відділу податкової міліції ДПІ в Івано-Франківську майор податкової міліції Євген Данилюк на брифінгу.

Нещодавно співробітники відділення протидії незаконному обігу підакцизних товарів УПМ в Івано-Франківську виявили підпільний цех з нелегального виробництва алкогольної продукції.

Під час обшуку житла та підсобних приміщень одного з жителів обласного центру було виявлено та вилучено понад 700 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, близько 1200 літрів спирту, металеві корки та пристрої (ключі) для закоркування пляшок з алкогольними напоями, етикетки горілки “Пшенична”, більше 1500 марок акцизного збору з явними ознаками підробки, дозатори, поліетиленові ящики з порожніми пляшками від алкогольних напоїв різних торгівельних марок. Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму близько 80 тис. грн.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи