На Прикарпатті за матеріалами СБУ засуджено учасників наркоугрупування

На Прикарпатті засуджено п’ятьох членів організованого злочинного угрупування, яке впродовж 2008-2009 років на території Києва та Київської області займалося збутом наркотичних засобів та психотропних речовин, контрабандно завезених з країн Європи, - повідомляє прес-група Управління СБУ в Івано-Франківській області.

До наркоугрупування входили мешканці Коломиї, Івано-Франківська та Києва. Організатором групи та її керівником був мешканець м. Коломиї Івано-Франківської області 1971 року народження, раніше двічі судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Гуртовою торгівлею наркотиками в місті Києві займалася подружня пара уродженців Івано-Франківської області. Інший активний учасник групи займався пошуком споживачів наркотичних засобів та доставкою речовин за призначенням. Дрібногуртові партії наркотичних засобів та психотропних речовин у Києві продавала жителька столиці, розповсюджуючи їх, серед іншого, в середовищі студентів.

У 2009 році співробітниками Управління СБУ в Івано-Франківській області та працівниками ВБНОН УМВС в області групу було знешкоджено. В результаті обшуків, проведених одночасно у п’ятьох різних точках міст України, було вилучено залишки партії наркотиків, яка стала для злочинної групи останньою: кокаїн, амфетамін та “екстезі” у кількості понад кілограм на суму близько 16000 доларів США.    

Коломийський міськрайнонний суд призначив членам групи покарання у вигляді різних термінів ув’язнення, від одного року 9 місяців до чотирьох років 6 місяців. Організатора угрупування позбавлено волі на строк шість років з конфіскацією майна.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи